Despre

Salut, eu sunt Aurel si am creat Bloginstalatii.ro pentru a-ti impartasi un pic din cunostintele mele din domeniul instalatiilor electrice si termice.

Daca ai ajuns pe site-ul meu, probabil si tu ai cautat informatii despre cum sa alegi o soba buna sau poate te interesa pretul unei centrale termice care sa iti tina de cald pe timp de iarna.

Orice cautare ai fii facut pe Google, important este ca ai ajuns pe site-ul potrivit! Informatiile despre termice nu imi sunt straine, dupa cum probabil  ai citit.

Fiecare articol pe care il voi scrie aici pentru tine va fi in primul rand, bine documentat (daca imi citesti deja articolelele, sigur ai observat asta) dar, bineinteles si presarat cu sfaturi si trucuri pentru ca mai apoi, tu sa te poti descurca acasa sa instalezi produsul achizitionat.

Imi voi face o regula din a-ti recomanda doar produsele pe care eu, la randul meu, le-as folosi cu incredere.

Am creat acest blog nu doar din dorinta de a-ti da cele mai bune sfaturi in privinta instalatiilor si a termicelor.

Acest blog iti va explica in detaliu si cum poti instala chiar tu produsele recomandate de catre mine. Nu trebuie decat sa imi urmezi cu strictete recomandarile si sa fii dibaci.

Cu siguranta stii cat de mult a evoluat tehnologia, iar faptul ca iti poti comanda orice ai nevoie cu un simplu click, iar, mai apoi sa iti ajunga in usa casei, este unul dintre cele mai importante avantaje.

De aceea, vei gasi in articolele mele trimiteri catre site-uri online de unde iti poti achizitiona exact produsul mentionat de mine.

Nu fac rabat la calitate! Pe bloginstalatii.ro vei gasi doar articole de cea mai inainta calitate, fie ca esti doar utilizator de echipamente de instalatii sau chiar instalator sau constructor.

Daca vrei parerea specialistului inainte de a face schimbari majore in casa ta, sau poate nu esti decis si mai vrei sa auzi o opinie avizata, nu ezita sa ma contactezi aici